lemele geeft niet thuis in de krim

DKB-Lemele kent een recente, maar even turbulente als heroïsche historie. In het seizoen 14-15 griste Lemele de titel pal voor de neus van De Krim vandaan. Na een in punten gelijke eindstand was een beslissingswedstrijd tussen deze twee titanen nodig om uit te maken wie de slingers op mocht hangen. In Beerzerveld, voor twee compleet uitgelopen dorpen, trok Lemele aan het langste eind. Ook in barrage wist DKB geen promotie af te dwingen, iets waar de geelhemden patent op lijken te hebben. Jaar na jaar loopt het avontuur in de nacompetitie verkeerd af.

Lemele liep destijds aan het handje van Klaas Mijnheer. Dezelfde Mijnheer zwaait nu met het dirigeerstafje in De Krim. Vanuit de overlevering kent hij het DNA van de club en weet als geen ander hoe Lemele bestreden moet worden. Dat is gelukt. En ja, ook dit jaar gaat DKB weer hoge ogen gooien, maar meer dan een promotiekans via de nacompetitie zit er niet in, vanwege de suprematie van PH.
In De Krim was het oppassen geblazen voor de gebroeders Van Zandwijk. Jordy, Jarko en David. Hoe moeder Van Zandwijk het voor elkaar heeft gekregen is een raadsel, maar de een scoort nog makkelijker dan de ander. De broers lijken niet voor elkaar onder te willen doen en willen alle drie topscorer worden lijkt het. Tegen Lemele waren de drie musketiers het kruit vergeten en lieten de doelpunten over aan Igor Tangenberg en Berny Renker.

De goals vielen in het laatste kwartgedeelte van de wedstrijd. Jarko van Zandwijk laat nog een strafschop onbenut en met de 90 al een tijdje op de klok, antwoordt eindelijk Robin Schoenmaker namens de bezoekers.

Stand 4D: PH 7-21, Bruchterveld 7-16 (+9), Avereest 7-16 (+7), DKB 8-15, Daarle 7-14, Rijssen Vooruit 7-13, SVV ’56 7-11, Lemele 8-7, SC Rijssen 7-6, BZSV de Blauwwitters 8-6, MVV ’69 7-3 en Daarlerveen 8-0.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.