lege stoelen in raalte voor verkeersslachtoffers

De stoelen staan er om verkeersslachtoffers te herdenken. Maar ook de samenleving bewust te maken van het aantal verkeersdoden in Overijssel en dat werken aan verkeersveiligheid belangrijk is. Elke dag.

Bert Boerman, voorzitter ROV Oost-Nederland: “De stoelen staan er om verkeersdeelnemers bewust te maken van het aantal verkeersdoden in de provincies Overijssel en Gelderland. Maar we willen ook verkeersdeelnemers bewust maken van eigen gedrag in het verkeer én aandacht vragen voor de eventuele bijdrage die zij zelf kunnen leveren aan een veilig verkeer. Werken aan verkeersveiligheid is heel belangrijk. Elke dag weer. Dit kunnen we als ROV Oost-Nederland niet alleen. Samen met alle verkeersdeelnemers moeten we ervoor zorgen dat ons land verkeersveiliger wordt. Elk slachtoffer is er immers een teveel.”

Locaties lege stoelen Overijssel:
– Raalte, Grote Markt
– Zwolle, Nieuwe Markt

Internationale herdenking
Op zondag 19 november vindt in Middelburg de internationale herdenking voor verkeersslachtoffers plaats. Jaarlijks vindt er wereldwijd op de derde zondag in november een herdenking plaats. Alle aangesloten landen herdenken hun verkeersslachtoffers dezelfde dag. Door op pleinen in Overijssel lege stoelen te plaatsen vraagt het ROV Oost-Nederland aandacht voor verkeersveiligheid en wordt er stilgestaan bij de verkeersslachtoffers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.