Home / archiefcentraal / landstede telt recordaantal deelnemers aan dag van de dialoog

landstede telt recordaantal deelnemers aan dag van de dialoog

Wethouder Jacques van Loevezijn van Raalte trapte af met een kleine greep uit de vele spreekwoorden over aandacht die de Nederlandse taal rijk is. ‘Het oprechtste compliment is aandacht’ beschouwde hij als de mooiste.

De Dag van de Dialoog, dit jaar alweer voor de vierde keer bij Landstede MBO aan de Zwolsestraat, is in Raalte een mooie, jaarlijks terugkerende traditie geworden. Mensen vertellen elkaar hun verhaal, worden niet onderbroken en gaan niet in discussie. De deelnemers ervaren dat als een heel prettige gespreksvorm en het aantal deelnemers groeit landelijk ieder jaar, tot dit jaar ruim 40.000 mensen in bijna honderd steden en dorpen. In Raalte spraken in voorgaande jaren rond de honderd deelnemers met elkaar. Dit jaar telde het evenement een recordaantal deelnemers: 120.

Heerlijk exotisch eten
Tussen de gesprekken door was er tijd voor samen eten en – informeel nu – verder praten. De heerlijke maaltijd, op tafels boordevol met exotische gerechten, werd net als vorig jaar verzorgd door de dames van de eettafel van Vluchtelingenwerk, een mix van Nederlandse en buitenlandse vrouwen.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.