landstede telt recordaantal deelnemers aan dag van de dialoog

Wethouder Jacques van Loevezijn van Raalte trapte af met een kleine greep uit de vele spreekwoorden over aandacht die de Nederlandse taal rijk is. ‘Het oprechtste compliment is aandacht’ beschouwde hij als de mooiste.

De Dag van de Dialoog, dit jaar alweer voor de vierde keer bij Landstede MBO aan de Zwolsestraat, is in Raalte een mooie, jaarlijks terugkerende traditie geworden. Mensen vertellen elkaar hun verhaal, worden niet onderbroken en gaan niet in discussie. De deelnemers ervaren dat als een heel prettige gespreksvorm en het aantal deelnemers groeit landelijk ieder jaar, tot dit jaar ruim 40.000 mensen in bijna honderd steden en dorpen. In Raalte spraken in voorgaande jaren rond de honderd deelnemers met elkaar. Dit jaar telde het evenement een recordaantal deelnemers: 120.

Heerlijk exotisch eten
Tussen de gesprekken door was er tijd voor samen eten en – informeel nu – verder praten. De heerlijke maaltijd, op tafels boordevol met exotische gerechten, werd net als vorig jaar verzorgd door de dames van de eettafel van Vluchtelingenwerk, een mix van Nederlandse en buitenlandse vrouwen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.