landstede raalte komt met nieuwe volwassenenopleidingen zorg

De afkorting ‘bbl’ staat voor beroepsbegeleidende leerweg, opleidingen voor werkende volwassenen. Studenten die zo’n leerweg volgen, werken minimaal 24 uur per week betaald in een erkend leerbedrijf en gaan één dag per week naar school.

Landstede MBO Raalte ziet dat de vraag naar bbl-opleidingen almaar toeneemt in de regio Salland, en niet alleen in de zorg. Mensen doen niet langer één studie en gaan daarna alleen nog werken, maar zij blijven leren gedurende hun hele werkzame leven.

Informatie
Heb je interesse in de opleiding Verpleegkunde, Verzorgende IG of Maatschappelijke Zorg vanaf februari 2018? Mail dan voor meer informatie naar mnijenkamp@landstede.nl. Meteen aanmelden op staging2.landstedembo.nl kan ook, via ‘aanmelden opleiding’ in het rechtermenu. Daarna volgt een uitnodiging voor een intakegesprek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.