Home / archiefcentraal / ladies corner event voor herhaling vatbaar

ladies corner event voor herhaling vatbaar

Bij alle ondernemers op de hoek Deventerstraat-Lifgerusstraat in Raalte stonden stands met van alles wat vrouwen leuk vinden: lifestyle, massages, sieraden, chocola, mode, henna versieringen, gewichtsbeheersing en mode. Bovendien werden er verschillende workshops aangeboden. “Het was hartstikke leuk”, stelt mede-initiatiefneemster Ellen van Lint. “We hebben de bezoekers niet geteld, maar het liep lekker door.” Volgens Ellen is het evenement dan ook voor herhaling vatbaar. “Maar ik houd er niet van om altijd hetzelfde te doen. Het kan ook zijn dat we weer wat nieuws bedenken. Misschien zelfs een buitenevent.”

Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Wethouder Engberink afwezig door ziekte

OLST/WIJHE – Wethouder Herman Engberink van de gemeente Olst-Wijhe is de komende periode afwezig in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.