ladies corner event voor herhaling vatbaar

Bij alle ondernemers op de hoek Deventerstraat-Lifgerusstraat in Raalte stonden stands met van alles wat vrouwen leuk vinden: lifestyle, massages, sieraden, chocola, mode, henna versieringen, gewichtsbeheersing en mode. Bovendien werden er verschillende workshops aangeboden. “Het was hartstikke leuk”, stelt mede-initiatiefneemster Ellen van Lint. “We hebben de bezoekers niet geteld, maar het liep lekker door.” Volgens Ellen is het evenement dan ook voor herhaling vatbaar. “Maar ik houd er niet van om altijd hetzelfde te doen. Het kan ook zijn dat we weer wat nieuws bedenken. Misschien zelfs een buitenevent.”

Foto: Annet van Raalten

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.