kr8 markt voor vrijwilligers in raalte

De Kr8-markt wordt geopend door wethouder Jacques van Loevezijn, daarna kan iedereen rustig rondkijken en kennismaken met de organisaties en de vacatures. Vindt u op de markt iets dat past bij uw interesse en capaciteiten? Dan levert vrijwilligerswerk veel op: waardering, positieve energie, nieuwe mensen leren kennen of een tussenstap naar betaald werk.

De markt is op donderdag 23 november van 16.00 tot 19.00 in het Hoftheater, Raalte. Er zijn niet alleen inwoners aanwezig die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk. Ook leerlingen op zoek naar een maatschappelijke stage, statushouders op zoek naar een taalstage en mensen op zoek naar een tegenprestatie zijn uitgenodigd. Iedereen is van harte welkom, aanmelden is niet nodig.

De Kr8-markt wordt georganiseerd door het vrijwilligerspunt Raalte-Heino (onderdeel van Wijz Welzijn) samen met de gemeente Raalte. Op dit moment hebben 27 organisaties zich aangemeld. Bent u als organisatie op zoek naar vrijwilligers en wilt u deelnemen aan de kr8-markt? Neem dan uiterlijk 17 november contact op met Paulien Zandbelt, via p.zandbeldt@wijz.nu.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.