kerstkransje haarle viert 10 jarig bestaan

Op deze dag kan er een tocht worden gewandeld van ongeveer vijf kilometer. Deze wandeling voert u langs mooie locaties met muziek en activiteiten voor jong en oud. Onderweg zal ook de inwendige mens niet worden vergeten.

De eerste wandelaars kunnen starten om 11.00 uur. De route zal vanuit het dorp Haarle, langs diverse locaties gaan richting Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug.

Dit jaar is in verband met het 10-jarig bestaan en daarom wordt er speciaal aandacht gegeven voor De Palthetoren. Het juweeltje van de Sprengenberg. De villa is normaal gesproken vanaf een afstand te bewonderen, maar nu is er de kans om door de poort van de Palthetoren te lopen en deze van zeer dichtbij de bekijken. Stichting Marke Haarle zal hierbij de geschiedenis van de Palthetoren uit de doeken doen. 

Medewerking aan deze wandeling zal o.a. worden verleend door Midwinterhoornblazers en – makers, Rhythm of Faith, Toneelvereniging ‘Ons Genoegen’, Mannenkoor Germania, Drumband Raalte, decorbouwgroep Kalefater Living Statues , Popkoor Puur, The Swinkling Stars, Sneltekenaar Thijs Wessels, Kerstkoor Colmschate, Hondenschool Slooijer en Dweilorkest De Droadnagels.

Scouting Albaldah zal weer voor een leuke kinderactiviteit zorgen, midden in de natuur. De arrenslee en de kerstman zullen het plaatje compleet maken.

Onderweg wordt door Carnavalsvereniging ‘De Sukkewottels’ en Handbalvereniging Haarle voor de inwendige mens gezorgd. Ook zullen de overheerlijke oliebollen aan het einde niet ontbreken.

Zondag 17 december a.s. Kerstkransje Haarle, De Palthetoren.

Kerstkransje Haarle
Datum: zondag 17 december 2017
Starttijd: tussen 11.00 en 13.30 uur
Startplaats: aan de Kerkweg in Haarle, wordt met borden aangegeven
Entree: € 5,00 per persoon (incl. afdracht aan Support for Nature)
kinderen t/m 12 jaar € 2,00.
Parkeren: gratis

Informatie op staging2.kerstkransjehaarle.nl 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.