kerstconcert con amore in lemelerveld

Muzikaal wordt Con Amore ondersteund door pianist/organist Bert Bootsma en het Harderwijks Strijkorkest. Sopraan Yvonne Boerdam, lid van Con Amore (inmiddels ook ver buiten Lemelerveld bekend) staat weer garant voor een aantal schitterende solo’s.

Gastkoor op deze avond is het Herenkoor H. Cyriacusparochie uit Dalfsen onder leiding van Arjen Seinen. Het belooft weer een avond genieten te worden in kerstsfeer met prachtige muziek!

De organisatie nodigt u van harte uit om op zondagavond 17 december naar de RK Heilig Hartkerk in Lemelerveld te komen. Het concert begint om 19.30 uur. De toegang is gratis, maar uw vrije gift bij het verlaten van de kerk is zeer welkom.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.