jubilerend luttenberg organiseert spel zonder grenzen

“Dat Luttenberg sowieso meestal grenzeloos is, dat wisten we al”, begint de organisatie. “Maar in 2018 gaan we in de zomer onze krachten meten met elkaar. Het bekende 6-kamp Spel zonder Grenzen uit een grijs verleden wordt nieuw leven ingeblazen; elke buurt, straat, familie of vriendengroep kan een team samenstellen met slimme, sterke, handige en lenige sporters, jong en oud, man en vrouw.”

Er wordt gestreden om de Luttenberg Bokaal én de eeuwige roem. “Je hoort er uiteraard nog veel meer van, maar begin vast om je conditie op peil te brengen of te houden voor Luttenberg Zonder Grenzen!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.