jongeren doen kickboksexamen bij tabonon raalte

Anders dan bij veel andere kickboksscholen, biedt Tabonon kickboksexamens aan. Tabonon zocht een manier om haar jeugdleden extra te motiveren en te belonen voor hun inzet bij de trainingen. Bijna alle leerlingen kregen hun diploma, op een enkele na. Elk jaar kunnen alle jeugdleden van 5 tot 16 jaar meedoen aan deze examens.

Dit jaar werden de examens niet alleen afgelegd bij Tabonon Zwolle, maar ook bij de jongste locatie in Raalte. Examen doen op niveau Tabonon staat voor kwaliteit. Tijdens de examens moeten de leden dan ook een bepaald niveau halen. Per niveau heeft Tabonon eisen vastgesteld waaraan het lid moet voldoen om het examen te halen. In het afgelopen jaar hebben de leden onder begeleiding naar dit niveau getraind. Als ze aan alle eisen voldoen, krijgen zij een diploma en kunnen ze de volgende keer voor een hoger niveau examen doen. Halen ze het examen niet? Dan krijgen ze een bewijs van deelname.

Jeugd spelenderwijs leren kickboksen
De lessen die Tabonon aanbiedt voor de jeugd zijn ingericht om kinderen spelenderwijs bekend te maken met de technieken van het kickboksen. Maar zij leren ook over respect, discipline, weerbaarheid, omgaan met elkaar en met regels, het reguleren van agressie en woede en natuurlijk over zelfvertrouwen. Om voldoende aandacht aan de kinderen te kunnen geven, worden de jeugdlessen altijd door twee trainers gegeven. Kinderen zijn vanaf 5 jaar welkom om mee te doen.

Aanmelden voor een gratis proefles kan via info@tabonon.nl of telefonisch via 06 – 52 33 11 33.

Over Tabonon 
Tabonon (Thai Boxing Noord Oost Nederland) is een van de grootste vechtsportscholen van Nederland, met als motto ‘Vechtsport voor iedereen’. In september 2017 opende de derde locatie van Tabonon in Raalte, naast de twee locaties in Stadshagen en Diezerpoort in Zwolle.

Tabonon biedt kickboks-, MMA- en bokslessen aan. Daarnaast wordt er ook bootcamp, yoga, krachttraining en personal training gegeven. Naast het lesaanbod verzorgt Tabonon ook de opleiding tot leraar Martial Arts van het CIOS en de profileringscursus De kick van kickboksen op de Calo.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.