jonge bedevaartganger thies krijgt herinneringsboek van opa

Gerard schreef een herinneringsboek over de wandeltocht. Dat bood hij afgelopen vrijdag aan aan zijn kleinzoon. Dat gebeurde op de Bolster. Thies wist van niks. Hij is schoolverlater en dat betekent dat hij straks een stap zal zetten naar het voortgezet onderwijs. Een stap in het leven om je verdere doelen te bereiken. Dit was de reden dat opa Gerard samen met Thies deze Camino (de weg) heeft gelopen. Het uiteindelijke doel om Santiago de Compostella te bereiken, werd gehaald, uiteraard met de nodige ups en downs, maar ook met een volle rugzak aan herinneringen! Gerard had een website gemaakt, Thiesenopa.waarbenjij.nu, zodat ook alle vrienden, bekenden en kennissen hen konden volgen. Het herinneringsboek is een bundeling van de schrijfselen en foto’s op de site.

Volgens het St Jacob Genootschap in Utrecht is Thies in 2017 de jongste deelnemer uit Nederland die deze tocht gewandeld heeft.

Foto: Annet van Raalten

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.