johan super weg als rector carmel in raalte

Supèr is sinds 2006 rector van Carmel College Salland in Raalte. In die hoedanigheid voerde hij samen met zijn team en zijn collega’s onderwijskundige en organisatorische veranderingen door. De school kon zich hierdoor ontwikkelen tot een krachtige gemeenschap met een herkenbaar onderwijsprofiel en een solide financiële basis. Dit alles in een vernieuwd vmbo-gebouw en een nieuwbouw havo/vwo met brede maatschappelijke functies, dat is aangepast aan het onderwijsconcept.

“Met veel plezier ben ik de afgelopen ruim elf jaar rector geweest van Carmel College Salland”, schrijft Supèr naar zijn collega’s. “We hebben met elkaar letterlijk en figuurlijk aan onze school gebouwd. Ik heb jullie inzet en betrokkenheid gevoeld en enorm gewaardeerd. En daarvan ook veel geleerd. Met elkaar hebben we het meerjarenbeleid 2017-2021 gemaakt. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat de komende jaren door jullie samen geïmplementeerd wordt.”

Het is nog niet bekend wie Supèr in Raalte zal opvolgen. Het bestuur gaat zo spoedig mogelijk in gesprek met de directie van Carmel College Salland.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.