informatieavonden carmel college salland

De informatieavond is dit jaar compleet vernieuwd. De school wil de ouders nog beter informeren over de verschillende onderwijsprogramma’s, leerwegen en de begeleiding van leerlingen. De school laat zien waar zij voor staan en hoe leerlingen hun talenten kunnen ontwikkelen op Carmel College Salland. Verder is er aandacht voor de organisatie van het onderwijs, de schoollaptop en het leren en werken in domeinen wat zorgt voor veiligheid en kleinschaligheid. Bovendien is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

De voorlichtingsavonden duren van 19.30 uur tot ± 21.00 uur:

Dinsdag 7 november in Haarle, locatie: basisschool Op Weg
Donderdag 9 november in Heeten, locatie: basisschool St Bernadette
Dinsdag 14 november in Lemelerveld, locatie: zaal Reimink
Donderdag 16 november in Raalte, locatie: Carmel College Salland, Hofstedelaan 4.
Dinsdag 21 november in Heino, locatie: Brede School Ons Plein
Donderdag 23 november in Wijhe, locatie: zaal Logtenberg, Boerhaar

Ontdek Carmeldagen
In de week van 6 november brengen de leerlingen uit groep 8 ook een bezoek aan Carmel College Salland. Deze dag gaan de leerlingen tijdens mini-lesjes ervaren hoe een schooldag op Carmel College Salland eruit ziet én kunnen zij al hun vragen stellen aan leerlingen van het Carmel.

Open huis
Op vrijdag 26 januari 2018 opent Carmel College Salland haar deuren voor de leerlingen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers om de sfeer op school te komen proeven. Het open huis is van 16.00 tot 20.30 uur voor praktijkonderwijs, vmbo, havo en vwo.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.