Home / archiefcentraal / in beeld nieuw tijenraan boekt vorderingen

in beeld nieuw tijenraan boekt vorderingen

De rondleiding werd door Architecht Jetske Bömer van Slangen en Koenis, mensen van bouwbedrijf Vaesen, het Sportbedrijf en adviseur Olco gegeven. Hij schrijft op zijn Facebook: “De eerste oplevering is 12 januari a.s. Daarna gaan we inhuizen, oefenen, eventuele laatste restpunten oplossen tot eind januari, zodat we begin februari open kunnen en waarna we de officiële opening kunnen doen.Dankzij strakke sturing blijven we binnen het beschikbare budget. De bezoekers waren enthousiast. Het wordt mooi!!”

Klik hier om alle foto’s te zien van nieuw Tijenraan.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.