Home / archiefcentraal / in beeld band the clarcks spelen in een uitverkocht hoftheater

in beeld band the clarcks spelen in een uitverkocht hoftheater

 Deze oude rockers Krassenburg (Golden Earrings), Van Es (The Shoes), Bennett (The Motions) en Johnny Kendall (The Heralds) zijn de boegbeelden. Michel van Dijk (Alquin) en zangeres Joëlle Vierling en Edwin Java (Cuby & The Blizzards- King Of the World) brengen een avondvullend programma van ruim twee uur, en omdat dan nog niet genoeg was ook nog even door denderen in de foyer van het hoftheater met als hoogtepunt Theo Van Es als Joe Cocker met “Unchain my heart” met een stem als schuurpapier.

Johan Derksen de flamboyante tv-persoonlijkheid verteld anekdotes over deze oude rockers en kan bovendien geweldig vertellen. Zelf is hij een ware blue liefhebber die elk jaar zijn eigen festival in Grooloo organiseert. Holland Blues Festival. Rudi Bennet bracht ook het oude nummer van deze een protest zong  ‘Wasted Words’ wat gaat over de rassenscheiding in de Verenigde Staten . ‘Dat was in de jaren zestig een actueel en groot thema.

‘Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop’ zijn te zien in: Hoftheater Raalte (5/11), Theater De Storm Winterswijk (9/11), Theaterhotel Almelo (25/11), Schouwburg Lochem (14/12), Het Musiater Zevenaar (19/12) en alles compleet te maken de finale in Ahoy in Rotterdam op 28 December het jaar 2018 komt Derksen met een nieuw avondvullend programma met Keeps The Blues Alive.
Info en tickets: www.pioniersvandenederpop.nl 

 [youtube url=”//www.youtube.com/embed/lGftpExRnmc”]

Lees ook

Parentshouse in Raalte krijgt definitieve status

RAALTE – Het Parentshouse in Raalte blijft. Het Raalter college van B&W heeft besloten om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.