ijsbaan in centrum raalte it giet oan

De ijsbaan is gedurende die hele periode dagelijks geopend (met uitzondering van Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag). De Roalter Jong’s zorgen ter plekke voor de begeleiding en bemanning van de voorzieningen. Schaatsen kunnen ter plekke worden gehuurd (6 euro inclusief entree). Zo’n ijsbaan is een flinke investering. Die wordt betaald door een aantal sponsoren, het ROV en de gemeente Raalte. De komst van de ijsbaan wordt omlijst met diverse activiteiten en extraatjes. Zo krijgen scholen gelegenheid om gebruik te maken van de ijsbaan en komt er een ijscafé (met warme choco, glühwein en koffie).

Bovendien wordt er een curlingcompetitie georganiseerd. Teams dienen uit minimaal vier personen te bestaan en spelen sowieso twee avonden; de best presterende teams vaker. De deelnamekosten bedragen 350 euro (inclusief hapjes en drankjes). Inschrijven via de website staging2.raalteonice.nl. De inschrijving loopt inmiddels al lekker vol. Bij de ijsbaan komt een camera te staan. Beelden worden gestreamd via de site. Er volgt nog een speciale krant, waarin alles uit de doeken wordt gedaan.

Zie verder: staging2.facebook.com/raalteonice/

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.