ierse folk en 70s rock in het hoftheater

PURE 99 | 40 YEARS OF Fleetwood Mac
RUMOURS, de legendarische plaat van Fleetwood Mac kwam uit in februari 1977. Een tijdloos million-selling album vol grote hits als Don´t Stop, Go Your Own Way, Songbird, The Chain, Dreams en nog veel meer.

40 Jaar na dato staat het theaterconcert van PURE 99 in het teken van deze LP.

Het publiek beleeft live de mooiste songs en hoort de verhalen over de turbulente verhoudingen tussen de bandleden, die in bijna elke song voelbaar zijn.

Daarnaast natuurlijk prachtige 70’s UNPLUGGED- songs van artiesten die mede bepalend waren voor het muzikale landschap in deze golden years van de popmuziek.

Er zijn alleen nog enkele kaarten beschikbaar voor ’40 Years of Fleetwood Mac’ op
donderdag 9 november 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 25,- per stuk.

The Kilkennys | Theatertour
The Kilkennys hebben de traditionele Ierse muziek een nieuwe twist gegeven, zodat klassieke folksongs en ballades zowel de jongere generatie als de veteranen onder de muziekliefhebbers aanspreken. Inmiddels is hun naam synoniem voor de moderne Ierse muziek. Hun songs zijn vrolijk en opgetogen, zoals in hun vertolkingen van de klassiekers ‘The Spanish lady’, ‘Tell me ma’ en ‘Whisky in the jar’. Met hun energieke uitstraling, hun rappe instrumentale ritmes en onvervalste Ierse humor krijgen ze de zaal gemakkelijk mee.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor ‘The Kilkennys’ op zondag 12 november 15.00 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 26,- per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.