huiskamerconcerten voor serious request

Die dorpen zijn geselecteerd op basis van de werklocaties van de bandleden. De optredens zijn ’s avonds van 19.30 tot 20.30 uur en van 21.00 tot 22.00 uur. De opbrengst gaat in zijn geheel naar het goede doel. Geïnteresseerd? Doe dan voor vrijdag 8 december 20.00 uur een bod via agkruiper@gmail.com (vermeld wel de adresgegevens). De band gaat naar de hoogste bieder.

Hoe men de avond verder invult, is aan de bieders zelf. Natuurlijk mogen ze vrienden, kennissen en/of familieleden uitnodigen. RUserious bestaat uit Annet Nikamp (zang), Ronald Reinders (cajon), Edwin Buse (gitaar), Tom van Alstede (keyboard) en Ben Kruiper (zang). De leden komen uit Raalte, Nijverdal en Haarle. De semi-akoestische band speelt liedjes van onder andere De Dijk, Blöf, Prince, U2, Adele en Boudewijn de Groot. De ‘kopers’ mogen zelf hun setlist kiezen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.