Home / archiefcentraal / historische beelden van olst in holstohus

historische beelden van olst in holstohus

Zo zijn er beelden te zien van Kunstmanifestatie Y die in 1969 op Groot Hoenlo werd gehouden (met onder andere een geïmproviseerde toespraak van tv-kunstkenner Pierre Jansen), is er een film uit 1986 over Olster evenementen (met onder andere de carnavalsoptocht); een unieke kleurenfilm uit 1939 over de OLANTO: de Olster Landbouw Tentoonstelling en beelden uit 1997 van de Historische Optocht tijdens het vieren van het 1050-jarig bestaan van Olst.

Afgesloten wordt met een verrassing: een recente opname met een historisch tintje. Iedereen is welkom (dus ook mensen die geen lid zijn van ‘t Olster Erfgoed). Aanvang is om 14.30 uur. De entree van 5 euro wordt ook deze keer weer gebruikt voor het digitaliseren van historische films.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.