herinneringen centraal bij rob scheepers en alex roeka in het hoftheater

Rob Scheepers | Schroot
“Wil jij hier nog iets van bewaren? Anders gaat het naar de schroot.” Met die vraag duwden Rob’s ouders hem een kratje in zijn handen met oude videobanden, tijdschriften en cassettebandjes. En óf hij iets wilde bewaren: zijn complete pubertijd zat in dat kratje. In ‘Schroot’ mijmert Rob of het vroeger écht wel beter was. Met een leeg cassettebandje naar een vriend fietsen om de nieuwe plaat van Prince op te nemen had zijn charme – een charme die inmiddels ingehaald lijkt door inwisselbaarheid. Maar is dat eigenlijk wel zo erg?

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Rob Scheepers op donderdag 30 november 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 17,- per stuk.

Alex Roeka | En toen ineens
Alex Roeka laat in een wervelend programma de hele Alex Roeka zien, van verstild tot uitbundig, van gevoelig tot rauw, van absurd en duister tot glashelder en herkenbaar. Nu, 25 jaar later, kan hij terugzien op een rijke carrière met honderden voorstellingen.

De voorstelling ‘En toen ineens’ is anders dan voorheen, want in zijn voorgaande programma’s maakte hij maar hoogstzelden gebruik van oude nummers. Daarom wordt het nu tijd de parels uit zijn omvangrijke oeuvre in een jubileumvoorstelling terug in het licht te halen.
Liedjes als Neem Dit Kleine Hart Van Mij, Vuur En IJs, Kermis In Ravenstein, Lege Ochtendkroeg en vele andere zijn in het HOFtheater te horen.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Alex Roeka op vrijdag 1 december 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 22,50 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl

Foto: Nicole Minneboo

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.