Home / archiefcentraal / hallowieje verjaagt boze heks met vuur

hallowieje verjaagt boze heks met vuur

Het zwaartepunt van het programma lag op vrijdag. Die dag/avond was er onder andere een heksenmarkt. Voor de kinderen was er bovendien een spectaculaire vuurspuw-act. De bedoeling van deze griezel op de foto is overigens goed. Met zijn vlammen probeerde hij een boze heks te verdrijven. Die heks landde overigens met een parachute op het Van Dedemplein.

Na afloop van de act volgde een grote lampionnenoptocht door het centrum van Wijhe. Zaterdag 27 oktober namen honderden fietsers deel aan de Hallowieje Fietstocht. Onderweg probeerden spoken, zombies en heksen hen de stuipen op het lijf te jagen.

Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.