grote animo voor netwerkevent in hoftheater raalte

Op het programma staan diverse workshops met uiteenlopende onderwerpen die elke ondernemer raken, zoals digitalisering, cloud technology, Internet of Things, export, netwerken, blogging, block chain en finance.

Keynote-spreker Kevin Weijers geeft het startsein voor het event met een inspirerend verhaal. Het event is inclusief eten en drinken. Aanmelden voor het event en inschrijven voor de workshops kan via staging2.ondernemervanmorgen.nl. Voor alle ondernemers in de gemeente Raalte die lid zijn van een ondernemersvereniging is deelname gratis. Ondernemers die geen lid zijn van een vereniging zijn ook van harte welkom, maar dienen dan wel 50 euro te betalen. Tevens zijn ambtenaren die in hun werk regelmatig met ondernemers te maken hebben, uitgenodigd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.