Home / archiefcentraal / grote animo voor netwerkevent in hoftheater raalte

grote animo voor netwerkevent in hoftheater raalte

Op het programma staan diverse workshops met uiteenlopende onderwerpen die elke ondernemer raken, zoals digitalisering, cloud technology, Internet of Things, export, netwerken, blogging, block chain en finance.

Keynote-spreker Kevin Weijers geeft het startsein voor het event met een inspirerend verhaal. Het event is inclusief eten en drinken. Aanmelden voor het event en inschrijven voor de workshops kan via www.ondernemervanmorgen.nl. Voor alle ondernemers in de gemeente Raalte die lid zijn van een ondernemersvereniging is deelname gratis. Ondernemers die geen lid zijn van een vereniging zijn ook van harte welkom, maar dienen dan wel 50 euro te betalen. Tevens zijn ambtenaren die in hun werk regelmatig met ondernemers te maken hebben, uitgenodigd.

Lees ook

Alternatieve SW4D met versnaperingen onderweg in de herfstvakantie

RAALTE – De uit Coronanood geboren eerste Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse van 2020 heeft met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.