gewoon carolien hypnotherapie lichte trance met vol bewustzijn

Deze meneer heeft ervoor gekozen om geen reguliere medicijnen te gaan gebruiken omdat deze chemisch zijn en bij hem meer bijwerkingen heeft dan het werkt. Hij kiest ervoor om zijn immuunsysteem te optimaliseren. Dat doen we vnl door allereerst de brein te trainen om in de alfa staat te komen. De alfastaat frequentie (8-12 HZ) is de trilling van de hersengolven waarbij je helder bent en gemakkelijk informatie kunt opnemen. Hersenen zijn gemakkelijk te trainen om deze ontspannen staat te gebruiken in allerlei situaties. Ik geef jongeren daar examentraining in, help mensen met angststoornissen en stemmingswisselingen hiermee maar ook mensen met chronische pijnklachten zijn erbij gebaat. Ook helpt het je gemakkelijker slapen en ontspannen.

Door het stimuleren van zijn afweersysteem en dus zijn zelf genezende vermogen vielen allerlei puzzelstukjes van zijn leven op zijn plek. Hij leert snel en gemakkelijk zijn geestkracht positief en opbouwend voor zijn welzijn te gebruiken en voelt wat dit in zijn lichaam en met zijn ziekte doet; hij voelt zich dan snel beter, meer verlichting. De man leert handoplegging bij zichzelf en later ook anderen. Hij borstelt hun hond. Uit zijn lichaam komt een kracht met wens erin dat het heupprobleem van zijn hond beter wordt. De stroming gaat via zijn hart door zijn arm naar de hond. De hond voelt het meteen en blijft rustig staan. Het voelt goed voor de man, hij is gelukkig.

Deze meneer wil graag met zijn vader communiceren die is overleden. Hij heeft veel vertrouwen in het leven en weet dat er meer is. Hoe dat werkt, weet hij nog niet. De man kan door de meditaties die hij doet gemakkelijk in de alfa staat komen. Wanneer ons brein alfa golven produceert, voelen we ons plezierig, kalm, uitgerust, ontspannen en tegelijkertijd helder en geconcentreerd waardoor je optimaal gebruik maakt van je hersencapaciteit. De man is een natuurtalent; hij kan zelfs de woorden en beelden van zijn vader oppakken. Zijn vader was al heel wat jaren geleden overleden, en hij was verrast dat veel van zijn vaders eigenaardigheidjes terugkwamen in het ‘gesprek’. Deze was hij eigenlijk allemaal al weer vergeten. ‘Alles klopt en toch is het raar’, zegt ie. Ja, effe wennen, paranormaal is heel gewoon.

Reageer gerust; info@carolienjonkman.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.