gerrit en trees van dartel reimert 60 jaar getrouwd

Gerrit van Dartel en Trees Reimert ontmoetten elkaar in Broekland op een bruiloft. Ze kregen verkering en op 24 oktober 1957 trouwden ze in het gemeentehuis van Raalte. Het kerkelijk huwelijk vond plaats in de Kruisverheffing, feest was er bij Tivoli, eveneens in Raalte.
Ze gingen in Lierderholthuis wonen, naast de rundvee-ki, waar Gerrit werkzaam was.

Hier werden vier kinderen geboren. In 1963 verhuisden ze naar Middel, naar het ouderlijk huis van Gerrit. Daar werden nog twee kinderen geboren. Gerrit bleef werken bij de ki en samen runden ze in Middel een klein boerderijtje met wat vee en een grote groentetuin.
Gerrit was naast zijn werk al jong druk met allerlei bestuurlijke functies, waaronder bij de Jonge Boeren- en Tuinders Bond en de Stöppelhaene.
Trees hield thuis de boel op de rit. Een niet te onderschatten taak met zes kinderen!

In de vrije uurtjes ging ze graag wandelen of lezen.
Nadat alle kinderen waren uitgevlogen en ze wat meer vrije tijd kregen, genoten ze samen van de leuke dingen, waaronder het uitgebreid vieren van Stöppelhaene. Ze kregen tien kleinkinderen, waar ze heel gek mee zijn.

In 2015 zijn Gerrit en Trees verhuisd naar Swaenewoerd in Raalte. Hier genieten ze samen met volle teugen van het dorpse leven.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.