financieel adviesbureau finzie opent kantoor in raalte

Valt er te besparen op de hypotheek, dan is er persoonlijk contact. Met de Best Uit Garantie van Finzie kan men gemiddeld zo’n 200 euro per jaar verdienen en het op orde houden van geldzaken is simpeler dan ooit.Een hypotheektraject kost bij Finzie voor starters 1.399 euro. Dure kantoren? Daar doen ze niet aan. Dat scheelt serieus in de kosten. In Raalte is Finzie vooralsnog te vinden in Boei 10 aan de Boeierstraat in Raalte, maar John Paul maakt net zo lief een afspraak op locatie, bijvoorbeeld aan huis.

Finzie-oprichter Paul van der Meijs over het initiatief: “De wereld verandert radicaal. Er is een grote groep consumenten die geen hotels meer boekt, maar een slaapplek vindt via Airbnb. Of ze bestellen hun eten bij Hello Fresh. De consument van nu is kritisch, en verwacht het grootste gemak. Met Finzie maken we het afsluiten van een hypotheek en het switchen tussen verzekeringen toegankelijker en voordeliger dan ooit. Wat we ook doen, het is sowieso in het belang van onze klant.”

John Paul regelt in Raalte alle hypotheek- en andere geldzaken. Hij is geboren in Deventer en woont tegenwoordig in Raalte. “Ik werk al mijn hele carrière in de financiële dienstverlening. Ik heb mij ontwikkeld tot hypothecair- en financieel planner met interesse in de deelgebieden woning/hypotheek, pensioen, vermogensvorming en echtscheiding. Belangrijk vind ik dat het geven van financieel advies en het regelen van iemands geldzaken wordt ervaren als een begrijpelijk, vlot en prettig traject. Dit bereik je volgens mij vooral door de klant te bedienen op een manier die bij hem/haar past, vanuit een transparante en voordelige basis. Daarom past Finzie ook zo goed bij mij: no nonsense en altijd met het belang van de klant voorop!”

Voor meer informatie mail naar johnpaul.akkerman@finzie.nl of bel tel. 088-7663838 of mob. 06-18686416.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.