farmstacle run voor en door heinose sportverenigingen

Wat veel mensen niet weten is dat de Farmstacle Run wordt georganiseerd door Stichting Sportevenementen Heino. De stichting heeft het doel om de sportdeelname van jong en oud te stimuleren in Heino en zo mogelijk een bijdrage te leveren aan het (sport-) voorzieningenniveau van Heino. Na drie succesvolle edities is het dankzij de hulp van de vrijwilligers, sponsoren en landeigenaren mogelijk geweest een eerste donatie ter waarde van €3200,- te doen aan de verschillende sportverenigingen in Heino. Het bedrag per vereniging is bepaald door de vrijwilligers zelf. Zij konden bij de aanmelding aangeven welke vereniging uit Heino hij of zij wilde steunen. Op basis van deze aanmelding heeft de organisatie de totale donatie verdeeld over de verenigingen.

Afgelopen maandag 13 november 2017 heeft de organisatie van de Farmstacle Run Heino tijdens de vergadering van de Sportraad Heino, de samenwerking van verschillende sportverenigingen uit Heino, de cheques overhandigd aan de bestuursleden van de verenigingen.

Inmiddels is de datum voor de 4e editie van de Farmstacle Run geprikt, namelijk zondag 22 juli 2018! Voor de komend jaar is de hulp van vele vrijwilligers weer hard nodig. Ook voor deze editie kunnen vrijwilligers geld verdienen voor een Heinose sportvereniging naar keuze.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.