excursie langs traditionele boerderijen in wesepe

Op zaterdag 18 november gaat de reis naar Wesepe. Om 09:30 wordt verzameld bij de 14e eeuwse Nicolaaskerk middenin het dorp. Na de koffie volgt een korte rondleiding door de kerk. Vervolgens een korte wandeling naar de Koedijk. Daar liggen dicht bij elkaar een paar authentieke boerderijen die de deelnemers gaan bekijken. De excursie wordt afgesloten met een lunch in Wesepe.

Deelnemers aan de excursie betalen een bijdrage in de kosten van 10 euro per persoon (incl. koffie en lunch). Graag ter plaatse contant en gepast te voldoen. Als u meewilt, meld u dan snel aan per mail aan jacqueline@ijsselhoeven.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.