eriswerk nl zoekt aanpakkers

Eriswerk.nl is meer dan een uitzendbureau en heeft een afwijkende eigen visie op uitzenden en dienstverlening aan haar opdrachtgevers. “Wij vinden het belangrijk dat onze uitzendkrachten zich kunnen ontwikkelen en dat zij zich prettig voelen op hun werk en in hun werkomgeving. Wat doet iemand graag? Waar wordt iemand blij van? En, wat wil hij/zij in de toekomst? Daarom besteden wij ook veel tijd aan loopbaanontwikkeling en bieden wij banen waarin je kunt doorgroeien. Een enthousiaste, gemotiveerde medewerker is immers goud waard. Dat weten onze klanten ook. Wij gaan voor medewerkers die het verschil maken, nu en in de toekomst.”

Ben jij een aanpakker met twee gouden handen? Check dan staging2.eriswerk.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.