Home / archiefcentraal / ellen jannink was een zeer geslaagde en drukbezochte singlepresentatie

ellen jannink was een zeer geslaagde en drukbezochte singlepresentatie

Naast haar, inmiddels, drie eigen nederlandstalige singles zong Ellen ook hits uit haar afwisselend en brede repertoire van nederlands- en engelstalige pop-, rock- en balladsrepertoire. Een avond met diverse gastartiesten, zo ook een (spontaan bedacht) Janis Joplinduet met dé country- en studiozangeres van Nederland: Lana Wolf! Zij tourt met haar succesvolle show “The American Country Legends” langs uitverkochte zalen door heel Nederland.Zij heeft o.a. alle backing vocals op de singles van Ellen ingezongen en daarnaast is ze tevens vocal coach, DJ, producer en songwriter.

Verder waren er nog gastoptredens van Maikel ten Voorde en een spetterende show van Spinrock met Sabine Uitslag in de grote zaal. Marco ten Kate zorgde na afloop in het café nog tot in de kleine uurtjes voor een gezellige afterparty. DJ Bert van Losser (RTV Oost) draaide er met zijn DJ drive-in show en presenteerde verder de gehele avond. De broers Coen en Edwin van Hoevelaak van de Rooftopstudios uit Holten en regiseur/cameraman Frank Swenne, de makers van single en videoclip waren deze avond ook aanwezig. Het was een muzikale avond voor ieder wat wils en een veel gehoorde opmerking na afloop: “Het was een topavond!”

www.ellenjannink.nl

[youtube url=”//www.youtube.com/embed/o5ySnuamkjs”]

Lees ook

Orgelconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Gerwin van der Plaats verzorgt op zaterdag 25 september een orgelconcert in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.