eerste hulp bij digitale e boeken in de bibliotheek wijhe

Bent u benieuwd naar het digitale lezen? Heeft u behoefte aan een nadere uitleg over het ‘zoeken en vinden’ in deze online Bibliotheek? Zelf al eens een poging gedaan, maar loopt u tegen problemen aan? Kom langs in de Bibliotheek Wijhe.

Bibliotheekmedewerkster Ingrid de Olde neemt uitgebreid de tijd om uw vragen te beantwoorden. Neem uw eigen apparaat, mailadres en Bibliotheekpas mee. Deze heeft u nodig om een account te maken waarmee u toegang tot de e-books krijgt.

Praktische informatie
Maandag 4 december van 14:00-17:00 uur
De Bibliotheek Wijhe, Kerkstraat 1, 8131 BX Wijhe

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.