Home / archiefcentraal / een muzikale ode aan creedence clearwater revival bij reimink heeten

een muzikale ode aan creedence clearwater revival bij reimink heeten

Tickets voor de show kosten €17,50 en zijn verkrijgbaar via www.reiminkheeten.nl of via de facebookpagina van Reimink. Wees er snel bij, want op=op. Zaterdag 18 november is de zaal vanaf 20.00 uur geopend en het veelbelovende optreden begint om 21.00 uur.

The Fortunate Sons treden al jaren in binnen- en buitenland op en hebben zich ontpopt tot trefzekere vertolkers van hun helden. Ze weten als geen ander de sfeer en het gevoel van de jaren ’60 en ’70, de bloeiperiode van de popmuziek, tot leven te wekken. Zanger en gitarist Toon Eppink komt met zijn bulderende stemgeluid en zijn energieke performance akelig dicht in de buurt van C.C.R. frontman John Fogerty.

Door velen is hij dan ook al tot “de Nederlandse John Fogerty” gekroond. Met de weergaloos swingende ritmesectie van Marco Oonincx op de bas en Ipo van Drooge op de drums wordt het een dampend feest.

 

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.