drukte van belang bij opening vernieuwd filiaal aldi raalte

Samen met filiaalleider Niek Vreeman opende hij officieel de winkel door het rode lint door te knippen. Vervolgens stroomden de nieuwsgierige klanten naar binnen, die direct verrast werden door de geur van versgebakken broodjes.

Klanten waren zichtbaar verrast en blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. “Fantastische winkel!” werd door vele klanten gezegd. Binnen twee uur krasten 400 klanten een prijs weg: van een bosje rozen, een e-reader tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze hoofdprijs werd al binnen een half uur uitgereikt aan Erwin Valk uit Raalte. “Dat is nog eens leuk boodschappen doen!”, aldus een enthousiaste prijswinnaar.

De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten bijzonder goed aan. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen goed in de smaak.

“Wat een fantastische opening! Het is ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het voor”, aldus de trotse filiaalleider Niek Vreeman.

De Foodtruck die voor de deur stond werd door de klanten drukbezocht. Daar konden heerlijke, vers klaargemaakte hapjes van Aldi-producten geproefd worden. In de week na de opening zijn er nog diverse proeverijen in de winkel.

Nadruk op verse producten
In dit nieuwe filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

Fairtrade en biologisch
Duurzaamheid is belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit gestaag.

A-merken
Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. Merken als Heineken, Blue Band, Calvé, Unox, Coca-Cola, Lays en Lipton Ice tea zijn standaard te koop bij Aldi.

Duurzaam
Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Alle verlichting binnen en buiten is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled.

De verbouwde winkel aan Molenhof 30 in Raalte beschikt over meer dan 110 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 21.00 uur. Op zondag is de winkel van 13.00 tot 18.00 uur geopend. Zie ook staging2.aldiopent.nl/raalte

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.