discussieavond heel salland biologisch uitverkocht

Heel Salland Biologisch heeft al heel wat tongen los gemaakt. “We hebben zelf eigenlijk alleen nog maar bekendmakingspersberichten naar buiten gebracht en de avond aangekondigd. Dat leidde tot veel aandacht, van voor- en tegenstanders, van agrariërs en burgers. Er blijken meningen genoeg,” stellen Henk Aa, Jan Overesch en Harrie Kiekebosch van de alarmgroep.

“We willen benadrukken dat we ons richten op de aarde en het voedsel. Daarvoor is het echt tijd dat we de alarmbel luiden. De manier waarop we nu met het land omgaan, dat kan niet langer meer. We willen, nee we móeten met spoed een andere weg inslaan. We zijn ons er van bewust dat dat de sector pijn kan doen. Maar er zijn alternatieven! Onze hoofdgast maandagavond dr. ir. Hans van Grinsven, wetenschappelijk onderzoeker Landbouw en Milieu bij het planbureau voor de Leefbaarheid, zal dat uitleggen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.