dienstregelingen nieuwe buurtbussen vastgesteld

De Buurtbussen zijn bussen voor 8 passagiers die volgens een vaste dienstregeling door vrijwilligers gereden worden. De nieuwe chauffeurs zijn afgelopen week gekeurd en hebben allen proefgereden. De bussen rijden 6 dagen per week en starten vroeg in de morgen, waardoor zij ook een prima oplossing kunnen zijn voor woon-werkverkeer en vervoer naar school/opleiding.

In de Buurtbus kan gewoon de OV chipkaart gebruikt worden. Voor mensen die nog liever een kaartje kopen blijft deze mogelijkheid voorlopig ook nog in de buurtbus.

Op de nieuwe website van Buurtbus Salland is naast de dienstregeling ook een duidelijk routekaartje met de halteplaatsen te vinden. Tevens een overzicht van kosten, nieuwtjes en, voor wanneer de bus eenmaal rijdt, een afdeling gevonden voorwerpen.

Voor de route Heeten-Deventer zijn wij nog op zoek naar een enkele vrijwillige chauffeur die wil rijden op de donderdag, vrijdag of zaterdag. Er wordt volgens een vast rooster gereden, zodat vooraf duidelijk is wanneer iemand aan de beurt is. Bij vakanties, ziektes, uitjes o.i.d. kan altijd geruild worden met een andere chauffeur. Belangstelling? Stuur een mailtje naar info@buurtbussalland.nl of bel met Karin Köster, 06 36157855

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.