de tweede editie van de oostermaetloop in lettele

Vorig jaar deden zo’n 600 lopers mee aan de Oostermaetloop. Het was de eerste keer dat de crossloop door de Lettelse bossen voerde en het overtrof alle verwachtingen. Na de vele enthousiaste reacties over de goede accommodatie en positieve geluiden over het best pittige, maar prachtige parcours waren voor de organisatie voldoende aanleiding de Oostermaetloop dit jaar te herhalen.

Ook dit jaar start de crossloop weer bij het nieuwe Kulturhus De Spil en het parcours leidt door de prachtige, bosrijke omgeving. In vergelijking met vorig jaar zijn er een paar wijzigingen. Dit jaar is de start en finish op het vernieuwde hoofdvoetbalveld bij Kulturhus De Spil. Tevens is de route iets aangepast. Zo wordt bijvoorbeeld de Oostermaatsdijk vermeden. Dat maakt het parcours veiliger, maar het is nog gegarandeerd vol uitdagingen. Bovendien is Kulturhus De Spil een fantastische accommodatie die de deelnemers goede kleedruimte en douchegelegenheid biedt.

Daarnaast kunnen ze in de comfortabele Huskamer lekker uitrusten, iets eten en drinken. De Oostermaetloop is een initiatief van de Voetbalvereniging Lettele in samenwerking met Kulturhus De Spil. De vrijwillige organisatie heeft medewerking en steun gekregen van ondernemers uit Lettele en omgeving. Zij kunnen als dank gratis meedoen aan de Oostermaetloop. Ook dit jaar zal de Lettelenaar van het jaar, dit jaar Diny Meijerink, het startschot geven. Omdat Sinterklaas weer in het land is, is het niet onmogelijk dat bij de 1 en 2 km een aantal Pieten aanwezig zijn, maar dat weet je natuurlijk nooit zeker. Voor de jonge lopers is er zeker een verrassing.

Alle deelnemende kinderen krijgen een medaille na afloop van hun prestatie. Inschrijven kan via: staging2.mijninschrijving.nl 

Voor informatie zie staging2.facebook.com/oostermaetloop of staging2.sallandscrosscircuit.nl 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.