Home / archiefcentraal / de politieman is een echte police fan

de politieman is een echte police fan

Daar kwam hij in gesprek met de organisator van een netwerkavond in Naarden die geïnteresseerd een kunstwerk van The Police van de Raaltenaar bekeek. “Of ik dat kunstwerk niet wilde schenken in ruil voor een expositie op zo’n avond. Het bleek namelijk dat Klaas Wilting, de voormalige woordvoerder van de Amsterdamse politie, ook altijd sprak op die avonden en dat van hem bekend was dat hij een enorme Police-fan was,” zo vertelt Zielman. Die dus enige tijd later naar Naarden afreisde en het inmiddels iets aangepaste kunstwerk overhandigde aan Klaas Wilting en diens echtgenote.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.