de politieman is een echte police fan

Daar kwam hij in gesprek met de organisator van een netwerkavond in Naarden die geïnteresseerd een kunstwerk van The Police van de Raaltenaar bekeek. “Of ik dat kunstwerk niet wilde schenken in ruil voor een expositie op zo’n avond. Het bleek namelijk dat Klaas Wilting, de voormalige woordvoerder van de Amsterdamse politie, ook altijd sprak op die avonden en dat van hem bekend was dat hij een enorme Police-fan was,” zo vertelt Zielman. Die dus enige tijd later naar Naarden afreisde en het inmiddels iets aangepaste kunstwerk overhandigde aan Klaas Wilting en diens echtgenote.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.