de bevers de krekkers

Dat de Krekkers bovenaan staan is geen verrassing. Een groot en lang team met veel blok en aanvalskracht en servedruk. De 1e set konden wij hier helaas weinig tegenin brengen. We werden op alle vlakken overklast en er stond dan ook al snel 25-14 op de borden.
Dat het op 80 procent tegen dit soort teams niet gaat werken werd dus al snel pijnlijk duidelijk. We moesten wat anders doen. De 2e set begonnen we prima, met veel serve druk en een goede verdediging liepen we uit naar een 17-14 voorsprong. Toen leek bij ons de energie weg te vloeien en we gaven de Krekkers de mogelijkheid om langszij te komen. Hier maakten ze dankbaar gebruik van en ze wisten deze set dan ook met 25-22 te winnen.

Tijdens de 2e set was het vele publiek achter het team van de Bevers gaan staan en samen met de meiden aan de kant zorgden ze voor een geweldige sfeer in de sporthal. Mede dankzij het publiek pakten de Bevers het in de 3e set weer prima op. Met prima verzorgd volleybal en heel veel servedruk wonnen we deze set met 25-22.
Ook in de 4e set liep het prima, maar ook de Krekkers bleven goed volleyballen. Het ging gelijk op en op 22-21 in de 4e set sloegen we een prima punt binnen de lijnen. Helaas gaf de scheids deze uit en in plaats van 23-21 werd het 22 gelijk. Het volgende punt werd er een enorme technische fout gemaakt bij een prikbal van de Krekkers. Helaas liet hij ook dit toe. In plaats van 24-21 werd het 22-23. Daarna een dame die erg ver onder het net doorkwam wat ook niet gezien werd, in plaats van 25-21 werd het dus 22-24. En we verloren de set met 25-23 en de wedstrijd met 3-1.

Bijzonder jammer dat de scheidsrechter zoveel invloed had in die 4e set. Zowel de Krekkers als de Bevers waren het erover eens dat deze wedstrijd een 5e set verdiend had. Maar het mocht helaas niet zo zijn. Als we terug kijken kunnen we concluderen dat we een prima pot (op de 1e set na) gespeeld hebben tegen de koploper en dat we zien dat we als team (ondanks de tegenslagen) aan het groeien zijn.
We willen het vele publiek bedanken voor de fantastische sfeer, het heeft ons echt geholpen. We hopen er dan ook weer net zo’n feestje van te maken aanstaande zaterdag. Dan spelen we thuis tegen de nr 2 Dynamo Tubbergen.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.