dagendoen biedt overzicht activiteiten voor senioren en zorgt voor vervoer

Alles wat instanties als ut Huus, LEEF, ouderenbonden, G.A.A.V., fysiotherapeuten, Noaberhuus en andere organisaties aanbieden, wordt dagelijks verzameld en via een tablet getoond. Met één druk op de knop komen de activiteiten in beeld. Dag!enDoen! laat niet alleen zien welke activiteiten er die dag zijn, maar zorgt ook voor vervoer. Ook dat kunnen deelnemers via een druk op de knop regelen. Er wordt gebruik gemaakt van bestaande vervoersvoorzieningen, aangevuld met Duurzaam Welzijnsvervoer: een elektrische auto waarvoor een laadpaal gerealiseerd wordt bij het Holstohus.

Behoort u tot de groep senioren in de gemeente Olst-Wijhe en zou u liever wat vaker onder de mensen te zijn of aan een activiteit deelnemen? Eind van het jaar gaat Dag!enDoen! van start. U kunt dan lid worden van de Dag!enDoen!groep. Iedere deelnemer ontvangt een tablet waar dagelijks het programma op staat. Via de tablet kunt u zich aanmelden voor de activiteiten. Deze is heel eenvoudig te bedienen maar toch helpt het Dag!enDoen! team u graag thuis op weg om u wegwijs te maken met de tablet, het programma en het regelen van het vervoer.

Via de HuisaanHuis/Reklamix blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen. Wilt u nu alvast meer weten? Dat kan. Iedere ochtend op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur zijn Dag!enDoen!medewerkers Annemarie Snijders en Monique de Gier bereikbaar via telefoonnummer 06-13454151. Zij komen graag vrijblijvend bij u thuis om u kennis te laten maken met Dag!enDoen!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.