d66 raalte heeft lijst voor gemeenteraadsverkiezingen rond

Afgelopen juli werd al bekend dat Bert Terlouw lijsttrekker zou zijn voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart. Peter Moorman, huidig gemeenteraadslid staat op plek twee en Mathijs Perton staat op drie. Mathijs is voor D66 Raalte al gemeenteraadslid geweest in de periode 2010-2014 en heeft dus ook de nodige ervaring in de raad. Verder staan achtereenvolgend Hans van Holten, Hylk van Ekelenburg, Ton de Gee en Marianne Pont op de lijst.

“Ik ben trots dat ik als lijsttrekker deze lijst mag presenteren. Het is een krachtige, niet al te lange lijst met daarop mensen die zeer veel kwaliteiten hebben op de verschillende onderwerpen waar raadleden mee te maken hebben”, aldus Terlouw.

“Onze steunfractie is daarnaast ook zeer sterk. We hebben ook een aantal jongeren die daarin meedenken. De kwaliteit van die jongeren vind ik echt zeer hoog. Zo zijn twee jongedames (in de twintig) uit Raalte en Broekland, universitair geschoold, en specialisten op gebied van gemeentelijke financiën en overheidsorganisaties. Hun ingebrachte kennis en meedenken wordt door de fractie zeer gewaardeerd. Helaas, maar wel zeer begrijpelijk wilden beiden op dit moment nog niet op de lijst vanwege de opbouw van hun eigen carrières, maar ze blijven wel de D66 fractie in Raalte ondersteunen. Ik denk dat we ze in de toekomst wel op de lijst zien staan ”.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.