d66 olst wijhe presenteert kandidatenlijst voor gemeenteraadsverkiezingen

De lijst van D66 Olst-Wijhe ziet er als volgt uit:
1. Maartje Lof
2. Rimmert Brandsma
3. Ali Voskuil
4. Hans van Vliet
5. Annelies Boekhorst
6. Thijs Mulder

Compacte lijst
Maartje Lof, lijsttrekker van D66 Olst-Wijhe: “Ik ben verheugd met de kandidaten op de lijst. De kandidaten kregen het vertrouwen van de leden, die de volgorde van de lijst ongewijzigd hebben vastgesteld. Het is een compacte lijst, met competente en loyale mensen. Met deze groep mensen ga ik mij vol vertrouwen en enthousiasme voorbereiden op de verkiezingen in maart 2018.”

Groei
Tijdens de laatste Tweede Kamerverkiezingen is D66 gegroeid naar de op-twee-na grootste partij in Olst-Wijhe. Lijsttrekker Maartje Lof, die de vorige keer direct met drie zetels de grote nieuwkomer in de raad was, ziet deze ontwikkeling als kans voor de komende gemeenteraadsverkiezingen: “We hebben laten zien dat we sinds de oprichting van D66 Olst-Wijhe steeds zijn gegroeid, direct drie zetels, meer kiezers en meer leden. Nu D66 in de Tweede Kamer verantwoordelijkheid neemt, is het voor D66 Olst-Wijhe een uitstekend moment om de groei door te zetten en met meer zetels het verschil in de raad te maken.”

Vertrouwen
Het bestuur van D66 Olst-Wijhe kijkt terug op een goede en positieve verkiezing en is blij met het grote aantal, door de leden, uitgebrachte stemmen. Afdelingsvoorzitter Harold Teunissen: “Deze kandidatenlijst is zonder wijzigingen door de leden vastgesteld, wij hebben alle vertrouwen in de kandidaten en zien de komende gemeenteraadsverkiezingen met vertrouwen tegemoet.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.