Home / archiefcentraal / crt raalte club van 100 van start

crt raalte club van 100 van start

Begin dit jaar startte een sponsorcommissie met haar zoektocht naar potentiële sponsoren. Inmiddels staat de teller op ruim twintig deelnemers en zitten er nog enkelen in de pen. Voorzitter Walter Wind van CRT (foto) is zeer verheugd met deze start. “Prachtig om te zien dat ondernemers uit Raalte en verre omgeving onze vereniging op deze wijze meerjarig willen ondersteunen. Het maakt ons financieel gezien minder kwetsbaar en geeft ruimte om nieuwe initiatieven te ontplooien.”

In ruil voor de ondersteuning worden de bedrijven door CRT Raalte gepromoot en ontvangen ze uitnodigingen voor activiteiten van de club zoals het jaarlijkse Wielercafé. Er zijn nog een paar vakjes vrij op het bord, dus geïnteresseerden mogen zich altijd melden via info@crtraalte.nl

Lees ook

Natuurmomenten: Het is rustig in het veld…

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.