cool 2b fit fit worden en afvallen op een coole manier

Het programma heeft als doel kinderen in de leeftijd van 8 t/m 13 jaar te helpen een gezondere levensstijl te ontwikkelen. Hierbij is de steun van hun ouders en professionele begeleiding van een diëtist, kinderfysiotherapeut en psycholoog een belangrijk onderdeel. Ook een sportinstructeur en sportaanbieders uit de gemeente worden betrokken bij dit programma.

Tijdens het 1,5 jaar durende programma wordt er aandacht besteed aan gezonder leren eten en kinderen enthousiast maken om te bewegen. Tevens is het zelfbeeld van het kind verbeteren, maar ook hoe om te gaan met pesten onderdeel van het programma. Via de zorgverzekering wordt deelname aan Cool 2B Fit bijna helemaal vergoed (bekijk de voorwaarden van uw eigen zorgverzekeraar).

Aanmelden en intake
Bij een minimale deelname van 10 personen gaat het programma in januari 2018 van start in de gemeente Olst-Wijhe. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Op zaterdag 16 december wordt een intake gehouden. Aanmelden hiervoor kan tot uiterlijk 27 november, via staging2.cool2bfit.nl

Meer informatie
Wilt u meer te weten komen over dit programma, kijk dan op bovengenoemde site van Cool 2B Fit. Ook via de fysiopraktijken in Olst en Wijhe is meer informatie verkrijgbaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.