commotie rondom oud prinsen stoppelkaters

“De afgelopen weken zijn de jagers op wisselende tijdstippen gespot. Goede verkenningen, zo weten deze oudgedienden, is het halve werk. De meest geavanceerde nachtkijkers en jachtmiddelen werden ingezet.

Uit betrouwbare bron vernamen we vanuit het Convent van de Oud Prinsen dat het aspirant lid, Gerard van der Weegh, een begaafd buutrteedner is. Geen probleem, zo zou je zeggen, want dan heeft hij de lachers in ieder geval op de hand. Maar niet voor onze notoire ‘Hagenees’, want die houdt stug vol dat Gerard een onbegrijpelijk taal voor hem spreekt.

Dat het proat’n niet altijd een voordeel is voor de overige OP-leden, wordt onderbouwt met de waarschuwing dat zo’n figuur tijdens de vergaderingen wel heel lang kan kletsen en dat de aanwezigen acute dorst krijgen.  Alleen dat al is een reden om in te grijpen nu het nog kan. Kans op uitdroging ligt gevoelig bij de heren.

Maar wat de jacht daarmee te maken heeft..? Hooguit ‘Jachtbitter’… misschien? Of zouden de collegeleden de aanwezigheid van Gaît Soldaat op voorhand vrezen? Hoe het Gerard vergaan is tijdens de laatste weken van zijn regeerperiode bij de Stöppelkaters, moeten we afwachten. Of hij door de ballotagecommissie komt en liefdevol wordt opgenomen in het convent van Oud Prinsen, zal tijdens het Katerspektakel duidelijk worden. De escapades zijn op beeld vastgelegd en zullen tijdens het Katerspektakel, op vrijdag 10-11-2017 worden vertoond.”

[youtube url=”//staging2.youtube.com/embed/RNKT3I1K8dw”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.