college van burgemeester en wethouders bezoekt lemelerveld

De informatieavond wordt georganiseerd in samenwerking met Plaatselijk Belang Lemelerveld/Dalmsholte. Onderwerpen die in ieder geval aan de orde komen zijn woningbouw, de Kanaalvisie, het armoedebeleid, leerlingenvervoer, het DNA van Dalfsen, N348 en openbaar vervoer.

Verder hoort het college graag wat er onder de inwoners leeft. Daarom is het tijdens de informatieavond mogelijk om vragen te stellen aan de collegeleden. Het is ook mogelijk om uw vragen uiterlijk 26 november door te geven via staging2.dalfsen.nl/contactformulier. De vragen worden tijdens de informatieavond beantwoord. De wijkuitvoerder is aanwezig om vragen op het gebied van de openbare ruimte te beantwoorden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.