Home / archiefcentraal / college van burgemeester en wethouders bezoekt lemelerveld

college van burgemeester en wethouders bezoekt lemelerveld

De informatieavond wordt georganiseerd in samenwerking met Plaatselijk Belang Lemelerveld/Dalmsholte. Onderwerpen die in ieder geval aan de orde komen zijn woningbouw, de Kanaalvisie, het armoedebeleid, leerlingenvervoer, het DNA van Dalfsen, N348 en openbaar vervoer.

Verder hoort het college graag wat er onder de inwoners leeft. Daarom is het tijdens de informatieavond mogelijk om vragen te stellen aan de collegeleden. Het is ook mogelijk om uw vragen uiterlijk 26 november door te geven via www.dalfsen.nl/contactformulier. De vragen worden tijdens de informatieavond beantwoord. De wijkuitvoerder is aanwezig om vragen op het gebied van de openbare ruimte te beantwoorden.

Lees ook

Ook energiecoöperatie in Luttenberg

LUTTENBERG – Luttenberg heeft nu op initiatief van Stichting Duurzaam Luttenberg een eigen energiecoöperatie: Coöperatie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.