college olst wijhe bezoekt wesepe

Het programma start om 20.00 uur met de ledenvergadering van PB Wesepe. Aansluitend geeft Ferdi Hummelink informatie over mogelijkheden om energie te besparen in je eigen huis en zal ook ingaan op de mogelijkheden om in een collectief, duurzaamheidsmaatregelen te nemen. Een ander onderwerp van gesprek is het ‘voorzieningen hart’ in Wesepe. Ook kunnen inwoners vragen stellen aan de burgemeester en wethouders.

Het college hecht er veel waarde aan om in een rechtstreeks contact met inwoners van gedachten te wisselen over onderwerpen die in de directe woon- en leefomgeving spelen. Tijdens het kernenbezoek worden actuele onderwerpen toegelicht en kunnen inwoners vragen stellen aan het college. Voorafgaand aan het kernenbezoek heeft het bestuur van PB Wesepe een gesprek gehad met de directie van de gemeente.

Iedereen is van harte welkom bij het Wapen van Wesepe.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.