christenunie raalte zoekt raadsleden

In 2014 wist de christelijke partij geen zetel te bemachtigen in de Raalter gemeenteraad. Maar volgens de ChristenUnie is die zetel ‘niet ver weg’. 

“Vanuit het Provinciaal bestuur van de ChristenUnie Overijssel wordt momenteel gezocht naar geschikte kandidaten voor op de lijst. Om dat te realiseren willen we als bestuur de kandidaten in van alles ondersteunen, zodat er een mooi resultaat geboekt kan worden bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. Juist omdat de lokale politiek steeds meer invloed krijgt op ons dagelijks leven, is het cruciaal dat christenen vanuit een gedeelde overtuiging daar actief zijn”, aldus Andre Klumpje, voorzitter van het provinciale bestuur van de ChristenUnie.

Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen contact opnemen met de voorzitter via 0628655684 of andreklumpje@gmail.com.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.