cdaer giel bisschop overleden

Giel Bisschop stond bekend om zijn bevlogenheid en grote betrokkenheid. ‘Geen zee was hem te diep in het streven om goed te scoren voor onze partij. Hij beet zich graag vast in een discussie, maar hij streed dan met open vizier en altijd op basis van de inhoud. Bovendien schuwde hij niet om hier een daar een kwinkslag te maken om het luchtig te houden of de lucht te klaren,’ zo schrijft CDA Raalte in een verklaring.

Campagneleider
Giel Bisschop was vele jaren actief als campagneleider voor de gemeenteraadsverkiezingen. Ook leidde hij lokaal de verkiezingscampagnes voor de Tweede Kamer, de Provinciale Staten en het Waterschap. ‘De functie van campagneleider was Giel op het lijf geschreven en het was misschien zelfs symbolisch voor zijn karakter. Niet bang om op de voorgrond te treden als dat van hem werd verlangd, maar heel goed in staat om een stapje terug te doen als de kandidaat-raadsleden het podium nodig hadden,’ aldus CDA Raalte.

Supervrijwilliger
In 2012, op de Landelijke Dag van de Vrijwilliger, is Giel Bisschop door het landelijke bestuur van het CDA verkozen tot supervrijwilliger van de provincie Overijssel. Dit vanwege zijn jarenlange inzit voor de partij, vaak als stille kracht waar altijd beroep op gedaan kon worden. Samen met de supervrijwilligers uit andere provincies zijn zij destijds uitgenodigd voor een feestelijke dag in Den Haag op het Partijbureau en bij de Tweede Kamerfractie. Vanwege zijn verdiensten voor de lokale gemeenschap werd Bisschop dit jaar benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.