cda overijssel woningen en natuur aan de rand van zwolle

Omgevingsvisie
“We hebben met elkaar afgelopen jaar de nieuwe omgevingsvisie vastgesteld. Hierin hebben we met elkaar afspraken gemaakt over de inrichting van onze provincie. Ook over hoe om te gaan met de bebouwing van stadsranden hebben we afspraken gemaakt. We zijn benieuwd hoe het college tegen de plannen van de gemeente Zwolle aankijkt in relatie tot die gemaakte afspraken”, vertelt woordvoerder Bart van Moorsel.

Toekomst
“Ook willen we van het college weten of er contact is met de gemeente Zwolle over deze plannen en of het provinciebestuur voldoende mogelijkheden heeft om de afspraken die we gemaakt hebben in de Omgevingsvisie goed kunnen uitvoeren als het om toekomstige woningbouwplannen van gemeenten gaat. De CDA fractie vindt het belangrijk dat er een goede balans is tussen ruimte voor woningbouw en zorg voor het mooie landschap in onze provincie”, licht Bart van Moorsel toe

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.