carnavalskoorts loopt op bij de zwabberaars

Tijdens de aftrap van het nieuwe carnavalsseizoen op zaterdag 11 november kan iedere carnavalsvierder daarom alvast in de stemming komen voor het aankomende carnavalsjaar 2017/2018 in residentie De Zwabberdelle aan de Schoolstraat 11 in Raalte tijdens deze speciale ‘Hawaii editie’.

Wie dit jaar het stokje van Prins Robbie de eerste overneemt, zal rond de klok van 23.11 uur bekend zijn. Een prins? Een prinses? Of alle twee? Wie de scepter aankomend jaar zal gaan zwaaien bij carnavalsvereniging de Zwabberaars blijft tot dat moment geheim.

Natuurlijk belooft deze avond weer een groot (muziek) spektakel te worden. Na het succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer een dresscode. De Zwabberaars roepen een ieder op om de dresscode ‘Hawaii’ te hanteren, zodat men de zon, zee en strandsfeer richting de Zwabberdelle kan brengen.

De avond zal, zoals men van de Zwabberaars gewend is, vanzelfsprekend weer muzikaal omlijst worden door diverse Nederlandstalige artiesten. Zo maken onder andere zangers Frits van der Vorst, Kobus Engels, Jordy van Vilsteren en een ‘Mystery Guest’ hun opwachting. Met deze line-up zijn alle ingrediënten aanwezig om er weer een fantastisch feest van te maken in de Zwabberdelle.

Residentie De Zwabberdelle in Raalte opent haar deuren om 19.00 uur, het programma start om 20.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop te krijgen voor € 10,00 per stuk bij leden van de Zwabberaars en Café Restaurant Zwakenberg. Aan de kassa kosten ze € 15,00.

Wie wordt de opvolger van Prins Robbie de eerste? Zaterdag 11/11/2017 rond de klok van 23.11 uur weten we het!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.