carmel college salland big band geeft optreden in hoftheater

Elke vrijdagmiddag wordt er enthousiast gerepeteerd en bij gelegenheid wordt er natuurlijk opgetreden. Afgelopen jaar heeft de Big Band bijvoorbeeld gespeeld op het Festival Hoge Nood! en het Halve Marathon Festival in Zwolle, in het Amfitheater in Luttenberg en in het Hoftheater, samen met Rosalie en haar band.

Het repertoire van de Big band bestaat uit popnummers van de laatste 40 jaar, in een swingend jasje gestoken, met een grote rol voor de blazers! Denk aan: Walking on Sunshine, Sweet Home Alabama, maar ook aan modernere nummers als Don’t worry (Madcon) en Too Good to Say Goodbye (Bruno Mars).

Dit jaar staat de CCS Big Band op 19 november en 3 december op de planken in het HOFtheater. Kaarten voor de eerste uitvoering zijn hier te koop, toegangsbewijzen voor de uitvoering op 3 december kunt u via deze link bestellen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.